HVEM ER DEN STØRSTE TRUSSEL MOD DIN VIRKSOMHEDS IT-SIKKERHED?


Av, den var ikke god. Din virksomheds IT-sikkerhed er på spil, hver gang dine kollegaer klikker før de tænker. Få dem til at tøve og tænke med vores tre gode råd, som du kan se i videoerne nedenfor.

RÅD 1:

VÆR KRITISK OVER FOR NYE MAILS.


Det kan koste dyrt at åbne en mail fra en hacker. Derfor har vi samlet 3 løsninger, som hjælper dig at spotte farlige mails. Du kan finde løsningerne under RÅD 1.

 

RÅD 2:

ET GODT KODEORD ER LANGT OG UNIKT.


Glem alt om 1234 og qwerty, og tænk i hele sætninger i stedet – altid kombineret med tal og tegn. Du kan få flere gode tips til at skabe et kodeord, der får hackerne til at hive sig i hættetrøjen under RÅD 2.

 

RÅD 3:

HOLD FØLSOMME OPLYSNINGER FOR DIG SELV.


Det er helt okay at være dødkedelig på nettet. Og det hjælper vi dig og dine kollegaer med at blive med vores tre snusfornuftige tips, som du kan finde under RÅD 3.

SAMLET IT-KIT.

Vi har i IT-kittet samlet alt, hvad du skal bruge for at ruste dig og dine medarbejdere til mere sikker adfærd online. Kittet indeholder blandt andet print-selv plakater med de tre gode råd, en PDF-præsentation samt sjove print-selv plakater til kantinen, kopirummet og toilettet.

> LÆS MERE   > DOWNLOAD DIT IT-KIT (ZIP)

ER DU SIKKER PÅ NETTET?

FÅ GODE TIPS OG TRICKS

> GÅ TIL SIKKERDIGITAL.DK

Video - indhold